И третият нов зам.-кмет встъпи в длъжност И третият нов зам.-кмет на община Ловеч встъпи в длъжност днес, съобщават от Община Ловеч.

Венцислав Христов пое ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности, за който отговаряше досега Пламен Петков. От вчера функциите на зам.-кмет по строителство, архитектура, градоустройство и екология пое Ивелина Радевска, а по общинска собственост, икономическа политика и местни приходи – Цветан Георгиев.
19.11.15 02Венцислав Христов е роден на 29 април 1960 г. в Ловеч. Завършил е механотехникума в града, а след това се дипломира в Югозападния университет в Благоевград, магистър по „Начална педагогика“. Има две специализации – в Софийския университет по начална педагогика и във Великотърновския университет по управление на образованието.
Работил е като учител в Летница, директор на училището в с. Горско Сливово, експерт „Начално образование“ в РИО – Ловеч, помощник директор в ОУ „Проф. Димитър Димов“ и от 1998 г. е директор на ОУ „Христо Никифоров“. Женен, с една дъщеря.
От днес за директор на ОУ „Христо Никифоров“ е назначена Милка Аладжова, досегашен главен учител.

19.11.15 01

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com