Информационен ден по процедура – Подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

newОбластен информационен център – Ловеч има удоволствието да Ви информира, че в понеделник (11 май) от 14.00 ч. ще се проведе онлайн информационен ден по процедурата Подкрепа на микро- и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, в който могат да се включат всички желаещи.

Организатор на информационния ден: Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), съвместно с Управляващия орган на ОПИК при Министерство на икономиката, с подкрепата на Областните информационни центрове.

Дата и час: 11 май (понеделник) 2020 г. от 14.00 часа

Тема: процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.”

Безвъзмездната финансова помощ в размер от 3000 до 10000 лева се отпуска по Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” (ОПИК).

ВНИМАНИЕ: Участието в онлайн информационния ден е БЕЗПЛАТНО. Изисква се предварителна заявка за участие – на желаещите ще бъде изпратен линк за събитието и инструкции как да се включат и как могат да задават своите въпроси към панелистите. Поради сериозният интерес към темата, форумът ще се излъчва на живо и чрез фейсбук.

Краен срок за записване за участие: 10 май (неделя) 2020 г.

Внимание: За да получите линк за участие в събитието, моля заявете Вашето участие на електронната ни поща office.ubclubs@gmail.com

За допълнителна информация относно “Онлайн информационен ден”, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на office.ubclubs@gmail.com , както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu или фейсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria


Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com