Информационен бюлетин на МВР – Ловеч – 21.06.2022 год.

newНа 20 юни в РУ Ловеч за срок до 24 часа е задържан 37-годишен жител на града, след като в жилище обитавано от лицето полицейските служител са установили, че се отглеждат 3 растения канабис, а в хода на последвалите процесуално-следствените действия са открили и иззели още две станиолени топки със суха тревиста маса. При тестване веществата са реагирали на канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължава.


 


На 20 юни около 11.40ч. в Ловеч, на кръстовището образувано от ул. „Панайот Волов“ и бул. „България“, 64-годишен мъж при управление на лек автомобил „Фолксваген“ по ул. „Панайот Волов“ с посока на движение към кръгово кръстовище „Салито“ не е пропуснал и е ударил движещия се направо по ул. „Панайот Волов“ с посока към ул. „Княз Имеретински“ лек автомобил „Хюндай“, с водач 66-годишен мъж. Водачите са тествани с техническо средство за алкохол, като пробите им са отрицателни. Работата по случая продължава.


 


В РУ Луковит е образувано досъдебно производство и за срок до 24 часа е задържан 41-годишен от с.Торос, след като в имот в селото обитаван от лицето полицейските служители са открили и иззели гладкоцево огнестрелно оръжие. Работата по случая продължава.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com