Започна Филмовата седмица в Ловеч

При сериозен зрителски интерес премина снощи прожекцията на българския игрален филм „Голата истина за група Жигули“ на режисьора Виктор Божинов.  Той бе представен на специален голям екран, позициониран на сцената на площад „Тодор Кирков“, и така бе дадено началото на филмовите вечери в Ловеч тази седмица.


Днес, 24 август, ще бъде показана комедията „Летовници“ на режисьора Ивайло Пенчев, с участието на Анета Сотирова, Васил Банов, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Филип Аврамов, Милена Аврамова и др.


В заключителната вечер – на 25 август,  зрителите пък ще могат да гледат филма „Уют“ (2019 г.). Това е първият авторски игрален филм на Камен Донев, представящ тежки семейни взаимоотношения в комедиен жанр. В ролите се изявяват Камен Донев, Албена Колева, Захари Бахаров, Стефка Янорова, Ники Сотиров, Ани Пападопулу.


Прожекциите са безплатни за жителите и гостите на града и са с начален час 21.00 ч.  За зрителите са осигурени столове.  Инициатор и организатор на филмовата седмица е Община Ловеч.Община Ловеч,


пресцентър

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com