Заклеха се новите общински съветници На второто заседание на общинския съвет днес клетва положиха обявените за избрани общински съветници Георги Карамишев (ГЕРБ) и Йовка Тодорова (ГЕРБ), съобщават от пресцентъра на Община Ловеч.

20 11 15 04Карамишев влиза на мястото на назначената за областен управител Ирина Митева, а Тодорова – на назначената за зам.-кмет Ивелина Радевска. Клетва положи и Васил Василев (БСП), който не присъства на първото заседание на общинския съвет поради отсъствие от страната. Преди началото на днешното заседание кметът Корнелия Маринова представи пред общинските съветници своя управленски екип – зам.-кметовете Ивелина Радевска, Венцислав Христов и Цветан Георгиев и секретаря на общината Даниела Цанова. Тя пожела на колегите си успех, за да може „след четири години да се поздравим с постигнати резултати и да превърнем Ловеч в по-добро място за живеене“.
Поздрав към всички отправиха малчуганите от вокална група „Сладкопойна чучулига“ с художествен ръководител Тинка Симеонова.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com