Завърши първи етап от проект „Обичам моето училище“ в ловешкия квартал „Гозница“

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“- Ловеч, завърши първи етап от проект „Обичам моето училище“.  Снимки и текст за проекта изпрати Елеонора Тодорова – директор на училището в кв. „Гозница“:


Вълнение, безкрайна креативност, игривост, цветове, красота – истинска кутия, пълна с с вълшебства, благодарение на общите усилия на екипа на училището и  „LightSource“. Паралелно с облагородяването на пространствата на целия първи етаж на училището, учениците и техните ръководители създадоха „Артистични фоайета“ и участваха в дейностите „Децата и цветята“, които през цялата година ще придават бодра атмосфера и ще учат младите хора в грижа за природата. 


Целта на проекта “Обичам  моето училище” е да подкрепи образованието,  да осигури позитивна учебна среда в училищата, да  повиши реализацията на креативния потенциал и осъзнатост на децата до 18-годишна възраст чрез декорация. Поставените тапети, не само ще придават артистичен облик на пространствата, но и ще възпитават учениците в усет към красивото и естетичното, ще ги направят част от училищната общност, ще допринесат за изграждането на отговорно отношение и ще повишат мотивацията им за постигане на по-добри резултати в процеса на обучение, възпитание и социализация.


Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com