Откриха обесено момиче насред центъра на Ловеч Жертвата е 23-годишна французойка

Млада жена бе открита обесена насред центъра на Ловеч. Висящото тяло на момичето е открито рано тази сутрин  в ниша близо до вратата на информационния център на областта, съобщава „24 часа“ .

Встрани от тялото бил захвърлен мобилен телефон.

Мъртвата е 23-годишна французойка.

От МВР обявиха, че няма данни за насилие. По неофициална информация става въпрос за самоубийство след любовна драма, твърди „Факти“.

Момичето е пристигнало на гости на свой приятел, който е от Ловеч. Запознали се във Фейсбук и вчера са пътували от София към родния град на момчето. По непотвърдени данни до 1:30 часа през нощта двамата млади се веселили в известна ловешка дискотека.

По случая работят полиция и прокуратура, уведомено е Външно министерство.

От прокуратурата излязоха и с официално съобщение, с което изнесоха малко повече подробности по случая.

В РУМВР-Ловеч е образувано досъдебно производство във връзка с намерена мъртва млада жена в ниша на сградата на Областна администрация –Ловеч, съобщиха от прокуратурата.

При огледа е установено,че жената виси на кабел, преминаващ по стената на нишата. Починалата е френска гражданка, на 23 г., пристигнала на 1 ноември Ловеч със свой приятел. През нощта срещу 2 ноември е била в заведение с приятелите си, откъдето си тръгнали след полунощ.

Извършен е оглед на местопроизшествието, провеждат се разпити. В ход е и проверка за наличие на записи от камери за видеонаблюдение. Предстои извършване аутопсия на тялото. Обсъждат се всички възможни версии във връзка с настъпването на смъртта.

Разследването се води под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура-Ловеч.

 

* Източник: Канал 3

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com