Детски панаир на изкуствата се проведе в Ловеч по повод 1 юни

Детски панаир на изкуствата се проведе  в Ловеч по повод  празника 1- ви юни – Международен ден на детето. Това стана в двора на Бившата казарма, където от 17 часа в продължение на повече от два часа имаше песни, танци, игри и ателиета. Изявата откри кметът на Община Ловеч Корнелия  Маринова. Тя поздрави организаторите за инициативата и посочи, че на 1 юни из целия град има празнични събития с и за децата.   „Скъпи деца, това е вашият ден и ние бихме искали всеки ден от годината да е посветен на вас“, каза кметът и думите му бяха посрещнати с аплодисменти.

В програмата участваха Детски танцов състав „Елит“, детска вокална група за народни песни при Ловчанско читалище „Наука 1870“, талантливи деца от Дневните центрове и Център за специална образователна подготовка „Васил Левски“ и др.

За участниците бяха подсигурени много игри и творчески занимания в ателието с награди и подаръци.  Организатори са НЧ „Зорница 2010 – Нено Щрегарски“, Сдружение „Закрила“, Център за специална образователна подготовка „Васил Левски“.

Община Ловеч, пресцентър

01.06 2022 г.

 

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com