Двама нови зам.-кметове на община Ловеч встъпиха в длъжност днес Кметът Корнелия Маринова назначи двама свои заместници днес, съобщават от Община Ловеч.

В длъжност встъпиха Ивелина Радевска с ресор строителство, архитектура, градоустройство и екология и Цветан Георгиев – зам.-кмет по общинска собственост, икономическа политика и местни приходи. Те поемат функциите на досегашните титуляри Пенка Николова и Ертан Хасан.

Представяме ви двете нови попълнения в екипа на Корнелия Маринова:
radevskaИвелина Радевска е родена на 20 септември 1974 г. в Троян, където завършва средното си образование – в механотехникума. Дипломира се като бакалавър по „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в Габрово, там придобива и магистратура „Електроенергетика и електрообзавеждане“. Работила е в частния бизнес, омъжена, с две деца.

 

 

georgievЦветан Георгиев е роден на 2 март 1970 г. в Угърчин. Завършил е механотехникума в Ловеч и след това Техническия университет в Габрово, магистър по „Електрически машини и апарати“, придобива втора магистратура по „Комуникационна техника и технологии“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Работил е в БТК АД 10 години, седем от които като началник на „Далекосъобщения“ – клон Ловеч. 11 години е в община Угърчин, една година като секретар на общината и 10 години като зам.-кмет. Баща на две деца.

Утре в длъжност ще встъпи и третият заместник на Корнелия Маринова – дългогодишният директор на ОУ „Христо Никифоров“ Венцислав Христов. Той поема ресора образование, култура, туризъм, здравеопазване и социални дейности.

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com