Данчо Заверджиев: Г-жо кмет, защо не уважихте училището в Гозница? Независимият общински съвет с пореден въпрос към управляващите

Независимият общински съветник Данчо Заверджиев отново задава въпрос ЗАЩО към местното управление. Ето какво публикува в личния си блог:

„Тази година Община Ловеч не уважи празника на ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ кв.Гозница!? Нито кмет, нито зам.кмета Христов, нито общински служител от образованието уважиха с присъствието на 14.05.2016 година тържеството по случай патронния празник на ОУ“Св.Св.Кирил и Методий“ кв.Гозница.

Традиция е общинските управници начело с кмета да присъстват на училищни тържества, като по този начин изразяват съпричастност към празнуващите. Но новата ни кметици изглежда е решила да променя традицията и да уважава с присъствието само „елитни“ училища, като „В.Левски“, „езиковата“, „затвора“, а в Гозница – кучета ги яли.
2_1
Не, че има някакво значение дали присъства или не представител на общината на един празник, но отсъствието показва отношението на кмета към съответното общинско учебно заведение. Иначе кв. Гозница е много знакова територия за посещение на политици по време на предизборнаи кампании и тогава Гозница е ВЕЛИКА, но докопали се веднъж до властта „височайшите“ народни избраници забравят всичко обещано и тогава хората виждат истинските им дела.

Срам и позор за кмет, който е учител по професия да не уважи ученици и колегите си учители за празника им.“

Правото на отговор – оставяме на общинската власт, а изводите на Вас…

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com