В Ловеч стартира превантивна програма „Ваканция без риск“ 2022 година

За осма поредна година Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за борба с наркотичните вещества, съвместно с  Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните/МКБПН/ към Община Ловеч организират за децата от града спортни игри, кинолектории, инициативи от рода „зелено училище“ и други  занимания по Превантивна програма „Ваканция без риск“ като алтернативни форми за запълване на свободното време, с цел превенция на употребата на наркотични вещества.


На 5 юли 2022 г. на площад „Екзарх Йосиф I“ с  весел празник за малки и големи момичета и момчета, както и за родители, екип от ОСНВ, ПИЦ, МКБПН, заедно с доброволци от ПИЦ, стартираха дейностите по Превантивната програма. За приятните емоции и доброто настроение се погрижи D.J. Спиро, който провокира децата и родителите с различни игри, забавления и изненади. Организаторите предоставиха на участниците в събитието много лакомства и различни награди. И отправят пожелания:


Скъпи деца, дългоочакваната лятна ваканция дойде! Пожелаваме ви много настроение, късмет, нови запознанства и радост във всичко. Нека времето, прекарано през лятото остави у вас приятни спомени. Предстоят ви толкова много интересни неща и най-важното е, че ще имате достатъчно време за всичко, ще се радваме да споделите част от него с нас!“


 Виж план-график за дейностите по Програма „Ваканция без риск“ по дни  и часове в прикачения файл.


Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com