В Ловеч наградиха участниците от Националния конкурс “Детство мое – реално и вълшебно“

В Художествената галерия “Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч на 30 май 2022 г. се състоя изложба и награждаване на участниците от Национален конкурс за детска рисунка, компютърна рисунка и есе на тема “Детство мое – реално и вълшебно“, организирани от Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс – гр. Ловеч, Община Ловеч и РУО-Ловеч.


Церемонията бе открита с изпълнение на  детски танцов състав към ЦПЛР – ОДК – гр. Ловеч, с художествен ръководител Цветомира Христова и корепетитор Илиян Димитров


Заместник – кметът  на Община Ловеч Венцислав Христов връчи част от наградите и поздрави  присъстващите. Награди връчиха д-р Димитър Димитров  – директор на дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм“ в Община Ловеч, и Даниел Даков – старши експерт приобщаващо образование  в РУО – Ловеч , в присъствието на директора на ЦПЛР – ОДК инж. Марина Колева.


Водещ бе журналистът Никола Колев.


За доброто настроение на гостите на люляковия град допринесе и изпълнението на флейта на Стела Драгоманска от групата по камерна музика – духови инструменти при ЦПЛР-ОДК- гр. Ловеч, с ръководител Тотко Рогашки.

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com