Втора обучителна академия на BASE за местни предприемачи стартира в Ловеч на 27 октомври 

Втора обучителна академия на Бизнес Академия за стартиращи предприемачи (BASE), предназначена за местния бизнес, ще стартира в Ловеч на 27 октомври  2022 г. Това се уточниха на работна среща на 12 септември кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова и Соня Демирева от Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ), Известната банкерка Соня Демирева пое поста административен директор на СЖББ  през юли т.г.


За старта на академията в Ловеч ще присъства и Надя Захариева, програмен директор в отдел „Бизнес, предприемачество и технологии“ на фондация BASE.


Академията е проект на Фондация „Америка за България“ и СЖББ, с подкрепата на Община Ловеч. Предвиждат се 13 обучителни срещи в сградата на общината. Желаещите да участват местни предприемачи от малкия и средния бизнес  могат да подават документи от 15.09. до 17.10.2022 г. Обучението ще завърши на 23 февруари 2023 г.


„ Горещо приветствам идеята. Първата академия в Ловеч, която се проведе през есента на 2019 година, завърши с голям успех. Имаме хора с усет за бизнеса, това са инициативни и предприемчиви личности“, каза кметът Корнелия Маринова.


На срещата присъства и Ирина Митева, директор на  Агенция по заетостта, която посочи, че вече има евентуални участници за обучението.


Повече за програма BASE – Бизнес академия за стартиращи предприемачи, виж тук.


https://baseprogram.bg/?fbclid=IwAR3mshIidIJtq9tjnHPTsSm9ecoZVcOhurhQ422r0L8Dx-WjNbxyz1QNla4


Община Ловеч, пресцентър


12.09.2022 г.

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com