Виктор Стойчев в Деня на държавния служител: Благодаря, че направим областната администрация все по-добре действаща институция

Благодаря за усилията да направим заедно областна администрация – Ловеч, една все по-добре действаща държавна институция. Благодаря за службата в пълно съответствие със закона и в интерес на гражданите. С тези думи се обърна днес към служителите в областната администрация областният управител Виктор Стойчев. На нарочна среща той ги поздрави за Деня на държавния служител, който честваме на днешния 23 юни. Стойчев им благодари още за коректното и съвестно поднасяне на преписки, които „за мен са нов проблем, а за вас  дългогодишен казус“.


Областният управител честити празника на колегите си и на всички служители в държавната администрация, изразявайки убедеността си, че ще продължат да изпълняват задълженията си с все същата енергия, отдаденост и грижа за хората. „Бъдете здрави, удовлетворени от професионалния си избор, политически неутрални и ефективни в работата си в защита интересите на държавата и обществото“ – пожела Стойчев.

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com