Александра от Ловеч спечели Гранд при на международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022

Александра Пеевска (8 г.) от Ловеч спечели престижната международна титла в надпревара с участници от осем държави от цял свят. Темата на конкурса тази година е „Децата за мир“. Александра дефилира в бяла рокля и с бял гълъб, когото пусна в небето символ на чистотата и мира.


В представянето с народни носии Александра спечели приз за най-добър национален костюм. В тура на талантите Алекс изпълни нестандартен танц, комбинация от класически балет и народен танц.


За последния тур – бални рокли, по традиция Алекс се преобрази в истинска принцеса от приказките в бляскала тюркоазена рокля.


Една седмица прекараха децата на морския бряг в подготовка за конкурса: Вечер на нациите, Талант шоу, Модно ревю, Интервю с международното жури и весели игри на плажа с нови приятели.
Кметът на гр. Бургас се срещна с участниците в конкурса и получи от тях сувенири от родните им места.


Александра Пеевска спечели титлата Малка Мис Ловеч и Малка Мис България 2021 год., а през март стана Little Miss Galaxy 2022 на едноименния международен конкурс.


Титлата Little Miss Planet 2022 Grand Prix e най-голямото признание за таланта и сценично представяне на малката принцеса, закономерно постигнато с много труд и подкрепа от родители и преподаватели.


Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com