Академията на МВР с нова магистърска програма „Управление при кризи от хуманитарен характер“

През предстоящата учебна година Академията на МВР (АМВР) открива нова магистърска програма „Управление при кризи от хуманитарен характер“. Магистърската програма е разработена съвместно с Медицинския институт на МВР и има за цел да подготви специалисти, необходими на администрациите в процеса по управлението на риска при кризи от хуманитарен характер.  Годишната такса за обучение: 550 лв.  Кандидатите трябва да притежават степен „бакалавър“ в област на висшето образование „Технически науки“.


Дипломираните могат да заемат изпълнителски и ръководни длъжности в органите на изпълнителната власт и местното самоуправление, да се реализират като аналитични специалисти в държавната администрация и в различни предприятия, като преподаватели във висши училища и в системата на средното образование, като консултанти в български и чуждестранни компании.


Подробна информация виж на   https://mvr.bg/academy в секция „Дейности“, „Прием на курсанти, студенти и докторанти.“ Телефони  02 9829212 и 02 9829314.


Община Ловеч, пресцентър


27. 09.2022 г.Lovech News Image

Сподели
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com